Waar u uw brood mee verdient,
daar hebben wij kaas van gegeten.

Meer dan 80 jaar versmanschap volgens Blok

Groothandel Blok is een authentiek familiebedrijf van de broers Marcel en Leon Blok. Beiden groeiden op in de kaasgroothandel van hun ouders. Daarnaast deed Leon een schat aan ervaring op bij grote foodbedrijven in Nederland en Duitsland. De liefde voor het vak van levensmiddelen zit in ons DNA. Samen met onze medewerkers geven we bijzondere invulling aan het begrip versmanschap.

Korte lijnen, lage prijzen

Bij Groothandel Blok weten we wat er speelt. Wij volgen namelijk productontwikkeling en trends in de markt. We reageren snel en flexibel op veranderende wensen. En onze lijnen met importeurs zijn kort en we houden daarmee de kosten in de hand. We staan voor hoge kwaliteit met een aantrekkelijk prijskaartje.

Kwaliteit en hygiëne

We beschikken over ruime koel- en vriesopslag, voorzien van een COKZ-erkenning. Daarmee voldoen we aan strenge kwaliteits- en hygiënecontrole. Tevens beschikken wij over vrachtwagens met koel- en vriesunits en een geïsoleerde bestelwagen. Een waarborg voor een gesloten koeltraject. Van bestelling tot aflevering vindt u bij Groothandel Blok dus alles onder één vers dak.

Gericht op de horeca

Ons assortiment is afgestemd op restaurants uit het middensegment zoals pizzeria’s, pannenkoekenrestaurants, (zorg)instellingen, eetcafés en cateringbedrijven in een straal van 90 km rond Doesburg. We zijn specialist in kaas, ei(producten), vlees en vleeswaren en afbakproducten.

Zoekt u iets bijzonders? Neem dan contact op. Wij leveren waar u behoefte aan heeft.