Waar u uw brood mee verdient,
daar hebben wij kaas van gegeten.

‘Wij durven de uitdaging aan om van kritische klanten, tevreden klanten te maken’

We hebben een hekel aan ‘nee’ verkopen. Daarom doen we dat liever niet. Wanneer een product onverhoeds niet op tijd voorradig is, kunnen we in overleg snel naleveren. En indien gewenst leveren we bij voldoende volume meerdere keren per week. Van inkoop tot levering aan de deur, het hele proces verzorgen we zelf. We weten wat er speelt bij de klanten en kunnen hier naar handelen. Service en leverbetrouwbaarheid staan hoog in het vaandel.

Kwaliteit

Om producten te leveren die net even iets beter van kwaliteit en lekkerder zijn, importeren we ook vanuit Belgie, Duitsland Frankrijk en Italië. Kaas, vleeswaren, kwalitatieve afbakproducten en uiteenlopende versproducten; we zijn altijd op zoek naar het betere in zijn soort. Dat houdt ons assortiment dynamisch. Alles met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
Blok beschikt over een ruime koel- en vriesopslag, waardoor we een gesloten koeltraject waarborgen. Om kaas te mogen versnijden en portioneren beschikken wij over een erkenning van het COKZ, het controleorgaan binnen de zuivelbranche, dat zorg draagt voor een strenge kwaliteits- en hygiënecontrole. Specifike vragen rondom zuivel kunnen we op maat invullen.
Onze wagens hebben koel- en vriesunits die ook op warme zomerdagen uw producten in goede conditie houden. De producten worden op locatie in de koeler of vriezer geplaatst. Hierdoor wordt de koelketen niet onderbroken.