Waar u uw brood mee verdient,
daar hebben wij kaas van gegeten.

‘Service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel’

We weten wat er speelt. Wij volgen zowel de trends in de markt als de ontwikkelingen bij producenten. Omdat we rechtstreeks afnemen van fabrikanten en importeurs en vaak ook zelf importeren, houden we lijnen kort en de kosten in de hand. Kwaliteit heeft bij ons daarom daadwerkelijk een aantrekkelijk prijskaartje.

Prijs

U krijgt van ons scherpe offertes en achteraf een heldere factuur. We werken namelijk graag met tevreden klanten. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar het zelf.

Horecapartner

Kennis en ervaring, lange historie en grote vaste klantenkring maakt Blok een stabiele horecapartner. Kiest u voor Groothandel Blok dan kiest u voor: goede service, ruim assortiment, maatwerk, kwaliteit en versheidsgarantie. Met korte lijnen. En dat betekent snelle actie.

Doelgroepen

Wij focussen ons niet op één type klant. Ons assortiment is afgestemd op alle vormen van horeca in het middensegment zoals pizzeria’s, pannenkoekenrestaurants, (zorg)instellingen, grand cafés, eetcafés, pensions en hotels, bakkerijen (vaak met lunchroom) en cateringbedrijven. Allemaal in een straal van 90 kilometer rond Doesburg.